Hayati İnanç Konferansı Mest Etti

Yalova Belediyesi Gelenekten GeleceÄŸe ‘Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu’ Hayati Ä°nanç’ın gerçekleÅŸtirdiÄŸi konferans ile devam etti. Raif Dainçkök Kültür Merkezi’nde ‘Hayata Åžiirle Bakmak’ konulu konferansta konuÅŸmacı Hayati Ä°nanç, edebiyat ve..

Hayati İnanç Konferansı Mest Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 103 views

Yalova Belediyesi Gelenekten GeleceÄŸe ‘Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu’ Hayati Ä°nanç’ın gerçekleÅŸtirdiÄŸi konferans ile devam etti.

Raif Dainçkök Kültür Merkezi’nde ‘Hayata Şiirle Bakmak’ konulu konferansta konuşmacı Hayati İnanç, edebiyat ve yaşam üzerine konuşma gerçekleştirdi.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, konfernası eşi Gökçen Şahin Tutuk ile birlikte izledi.

Zamanın kıymeti ve önemine konuşmalarında sıkça değinen İnanç, divan edebiyatının önemli şairlerinin beyitlerinden de örnekler vererek hayata dair açıklamalarda bulundu. Hayattan çıkarılması gereken dersleri, etkili üslubuyla aktaran Hayati İnanç’a, programın sonunda Başkan Tutuk ve eşi Gökşen Şahin Tutuk tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.