Vali Kaya İlk Ziyaretlerini Gerçekleştirdi

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ilk ziyaretini 04 Mayıs 2022 tarihinde vatanın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden aziz şehidimiz Teğmen Talha Bahadır’ın ailesine gerçekleştirdi. Vali Dr. Hülya Kaya şehit..

Vali Kaya İlk Ziyaretlerini Gerçekleştirdi
Yayınlanma: Güncelleme: 697 views

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ilk ziyaretini 04 Mayıs 2022 tarihinde vatanın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden aziz şehidimiz Teğmen Talha Bahadır’ın ailesine gerçekleştirdi. Vali Dr. Hülya Kaya şehit ailemizin acısını yüreğinde hissettiğini ifade ederek her zaman gönül kapısının da makam kapısının da şehitlerimizin emanetlerine ardına kadar açık olduğunu belirtti.

Ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından uygulanan Manevi Evlat Projesi kapsamında yetmiş yaşındaki Sümbüle Serah isimli teyzemize ziyarette bulunarak herhangi bir ihtiyacının olup olmadığını, olması halinde her zaman yanlarında olduğunu belirterek elini öpüp hayır duasını talip oldu.

Son olarak da Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Termal Çocuk Evine ziyarette bulunarak çocuklar ile sohbet etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.