YTSO Başkanı Cemil Demiryürek TOBB Marmara Bölge Toplantısına Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında düzenlenen Marmara Bölgesi Oda ve Borsaları Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Marmara Bölge Toplantısı’na Odamız Yönetim Kurulu..

YTSO Başkanı Cemil Demiryürek TOBB Marmara Bölge Toplantısına Katıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 437 views

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında düzenlenen Marmara Bölgesi Oda ve Borsaları Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Marmara Bölge Toplantısı’na Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek katılım sağladı.

Toplantıda il ve ilçelerimizdeki sektörel talepler, iş dünyasının beklentileri ve hizmet kalitesini arttırmaya yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu oda ve borsaların proje fabrikası haline dönüştüğünü ve yerel kalkınmanın itici gücü haline geldiğini vurgulayarak toplantıya katılan oda ve borsa yönetim kurulu başkanlarına teşekkürlerini iletti.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.